Хотел Amore Beach
Хотел Amore Beach
Хотел Amore Beach

Хотел Amore Beach се намира в живописния залив на брега на Черно море - Елените. Съвкупността от южните склонове на Стара планина и кристално чистата ивица на Черно море е перфектният избор за Вашата пълноценна и вдъхновяваща почивка.

Хотел Amore Beach предлага модерен интериор и комфортна обстановка. От всяка стая се съзерцава красивата и спокойна гледка на морските вълни и склоновете на Стара планина.

За наслада и уют в хотела има основен ресторант, ресторант A la carte, в който може да се насладите на средиземноморска кухня, слънчева тераса, лятна градина и бар, който печели всеки посетител със спираща дъха гледка. Хотелът разполага с басейн, WI-FI в общите помещения, както и в уютните ни апартаменти и студиа, вендинг автомати и вътрешни паркоместа.

Плановете за хранене са ол инклузив лайт, включващи закуска, обяд и вечеря, с включени безалкохолни и български алкохолни напитки.

Хотелът се намира на около 50 метра от търговската зона на курорта Елените. Свети Влас е на 4 км., а атрактивният курорт Слънчев бряг е само на 7 км. Amore beach е разположен на 35 км. от летище Бургас.

Настаняване
Настаняване

Всички апартаменти и студиа са модерно обзаведени помещения с красива гледка към морето или към Стара Планина.

Ваканционен комплекс Елените
Ваканционен комплекс Елените
Лукс и елегантност | Мястото, където Стара планина среща Черно море